[ad_1]

همانطور که ایالت ها و شهرهای کشور ساعات شب را در کافه ها و رستوران ها برای محدود کردن شیوع COVID-19 معرفی می کنند ، تماس های مختلفی با “آخرین تماس” برقرار می شود.

در ماساچوست ، رستوران ها باید در ساعت 9:30 بعدازظهر نیویورک ، اوهایو خدمات خود را متوقف کنند و ایالت های بیشتر ساعت 10 شب را برای شام در محیط داخلی تعیین می کنند ، در حالی که در اوکلاهما ، بارها و رستوران ها می توانند تورهای خود را تا ساعات پایانی سال برگزار کنند. 11 شب در ویرجینیا ، ساعت 10 شب الکل میزها را ترک می کند ، اما رستوران ها می توانند تا نیمه شب باز بمانند.

از آنجا که شیوع ویروس کرونا در کافه ها و رستوران ها ردیابی می شود ، عصر نه تنها توسط فرمانداران بلکه توسط بسیاری از صاحبان رستوران ها و بارها پذیرفته می شود ، که آنها را به عنوان گزینه جایگزین اشتها آورتر برای قطع کامل غذا در محیط داخلی می دانند.

دیوید لوپز ، مدیر کل رستوران مانی در کانزاس سیتی ، میسوری و رئیس جدید اتحادیه رستوران های شهر ، گفت: “من فکر می کنم همه چیز باید کمی متشنج شود.” شهردار کوینتون لوکاس دستور ساعت منع رفت و آمد در ساعت 10 شب را صادر کرد که از روز جمعه اجرایی شد.

لوپز گفت: “وقتی ساعت 10 شب می بندید ، وقت زیادی را صرف می کنید که مردم بدون نقاب هستند.” هر ساعت که می گذرد و در همان فضا می مانید ، مستعد ابتلا به ویروس می شوید. »

همراه با گزارش های حکایتی مبنی بر اینکه با پایان عصرها ، مراجعانی پیرتر ، چالش برانگیز و غالباً مست تر ، ناظران قدیمی تری جایگزین می شوند ، برخی شواهد تجربی برای توجیه منع رفت و آمد وجود دارد. در مینه سوتا ، مقامات بهداشت عمومی دریافتند که در میان افرادی که آزمایش COVID-19 مثبت داشتند و به یک رستوران مراجعه کردند ، کسانی که بعد از ساعت 9 شب مراجعه کردند ، دو برابر بیشتر احتمال دارد که بخشی از یک گروه شیوع باشند.

برای برخی متخصصان اپیدمیولوژی ، تعیین ضرب الاجل این واقعیت را رعایت نمی کند که ویروس کرونا از قانون منع رفت و آمد پیروی نمی کند. اما آنها هر ابزاری را که به کاهش سرعت انتشار کمک کند تأیید می کنند.

ریموند نیاورا ، رئیس موقت گروه اپیدمیولوژیک در دانشکده بهداشت جهانی دانشگاه نیویورک ، گفت: “این نیم پیمانه است و شاید كمتر از نیمی باشد.

از اول ژوئن تا 16 نوامبر ، 190 بیماری همه گیر در مینه سوتا ، که شامل 3201 نفر آلوده بود ، توسط مراجع بهداشت عمومی در رستوران ها و بارها ردیابی شد. این نشان دهنده 46٪ شیوع در شرایط عمومی است. عروسی ها با 107 کوره (14٪) در مکان دوم و پس از آن ورزش (11٪) ، سالن های ورزشی (11٪) ، اجتماعات اجتماعی (9٪) ، کلیساها (4٪) و مراسم خاکسپاری (3٪) قرار دارند. در مجموع 4،145 مورد منحصر به فرد از همه این نوع مجموعه های 250،000 عفونت وجود داشته است که مینه سوتا از ابتدای شیوع همه گیر فهرست کرده است.

منافع منع رفت و آمد عمدتا از طریق تمرکز در مهمانی های اواخر شب نیست ، بلکه با محدود کردن تعداد مراجعه کنندگان در رستوران ها و بارها است. استفان کیسلر ، محقق تحقیقاتی در دانشکده بهداشت عمومی هاروارد در چان ، گفت: “تأثیر آنها کاهش زمان جمع شدن مردم است.”

در مصاحبه ای با KHN ، دکتر آنتونی فاوسی ، مدیر انستیتوی ملی آلرژی و بیماری های عفونی ، نگرانی گسترده ای را درباره تغذیه داخلی با توجه به گسترش تهاجمی COVID-19 ابراز کرد. فائوکی در طول روز تفاوتی ایجاد نکرد.

وی گفت: “اگر ما در حال حاضر در منطقه گرم قرار داشتیم ، آنجا كه تعداد زیادی عفونت در اطراف آن وجود دارد ، حتی اگر در رستوران باشم ، به خصوص اگر با ظرفیت كامل باشد ، احساس كلی ناخوشایند می كنم.”

فاوسی گفت ، برای افرادی که به بارها و رستوران ها مراجعه می کنند ، عصر محافظت بیشتری می کند. وی گفت: “اگر نگاه كنید كه هنگام ورود به شب چه اتفاقی می افتد ، مردم چند نوشیدنی می نوشند ، كمی شل می شوند ، شروع به برداشتن ماسك می كنند ، اگر ماسك دارند ، محافظ خود را ترك می كنند.”

مقررات منع رفت و آمد و بسته شدن برای بسیاری از رستوران داران و صاحبان میخانه ها که در بهار از کار اخراج شدند و قوانین پوشش و فاصله را اعمال کردند و جداول و حمام خود را ضد عفونی کردند ناامید کننده است.

شان کنیون ، صاحب سه رستوران و بار در دنور ، گفت: “ما وقتی باز بودیم آتشدان نداشتیم.” “ما می دانستیم که موج دوم ایجاد خواهد شد ، اما فکر می کردیم جامعه برای مقابله با آن مجهزتر و آگاه تر خواهد بود.”

کنیون گفت که متصدیان اواخر شب فقط مشكلی برای مmentsسساتی است كه قوانین آنها را دقیقاً اجرا نمی كنند ، و افزود با توجه به بازگشت مشتریانی كه نمی خواهند هنگام ورود ماسك بزنند ، تلاش می كند. وی هنگام کار برای بررسی کارت های شناسایی درب منزل ، وی گفت: “ویتریولی که در طی شش ماه گذشته استفراغ کرده ایم بسیار حیرت انگیز بوده است.

رستوران داران ادعا می كنند كه عفونت های منتقل شده از طریق م theirسسات آنها با پول نقد از طریق پخش هایی كه در مراكز جمع آوری صورت می گیرد تحت الشعاع قرار می گیرند. دیوید بنوویتس ، مدیر عامل شرکت Craft & Crew ، که دارای پنج مکان در دو شهر دوقلو و اطراف آن است ، گفت: “در مینه سوتا ، اگر ردیابی تماس را دنبال کنید ، درصد کمی از رستوران ها و بارها می آید.”

منع رفت و آمد فقط یک استان در ایالات متحده نیست. در کانادا ، به رستوران ها و کلوپ های شبانه ساسکاچوان دستور داده شد که در ساعت 10 شب 16 نوامبر ، مصرف الکل را متوقف کنند. ایتالیا دستور داده است رستوران هایی در مناطق با بدترین شیوع ویروس کرونا در ساعت 6 عصر تعطیل شوند.

تروی ردینگ ، صاحب سه رستوران در مینه سوتا ، گفت که فقط اعلامیه شب توسط فرماندار در اوایل ماه باعث کاهش تعداد مشتریانی شد که هر بار به رستوران او می آیند. وی گفت: “هنگام اعلام شب ، فروش به شدت افت کرد.” “برای آنها کاملاً واقعی شد که بیرون رفتن و صرف شام مطمئن ترین کاری نیست که باید انجام دهند.”

در پاسخ به چگونگی مبارزه رهبران با ویروس کرونا ، حتی قبل از ساعت ممنوعیت رفت و آمد در رستوران و مینه سوتای مینه سوتا ، با ممنوعیت کامل خوردن و آشامیدن در خانه در آن م atسسات جایگزین شده است.

با پایان عصر و تعطیل شدن ، رستوران ها کتاب های بازی خود را از بهار برای شام در فضای باز باز کردند. با این حال ، آنها ضربه اقتصادی خواهند دید. بنوویتز گفت که باید 140 نفر از نیروهای کار 200 نفره خود را اخراج کند.

بنوویتس گفت: “ما دائماً می چرخیم.” “اگر نتوانید در این محیط تغییر کنید ، موفق نخواهید شد.”

الیزابت روزنتال ، سردبیر KHN در این گزارش همکاری داشت.

[ad_2]

منبع: jonob-khabar.ir