با افزایش موارد Covid-19 ، قانون منع رفت و آمد به رستوران ها و بارها اعمال می شود


ایالت ها و شهرهای سراسر کشور برای محدود کردن شیوع Covid-19 ساعات شب را به بارها و رستوران ها تحمیل می کنند.

در ماساچوست ، رستوران ها باید تا ساعت 9:30 عصر خدمات خود را متوقف کنند. نیویورک ، اوهایو و تعداد بیشتری از ایالت ها ساعت 22:00 را آخرین فراخوان برای یک شام داخل خانه قرار دادند.

در اوکلاهما می توانید بارها و رستوران ها را تا ساعت 11 شب گشت بزنید. در ویرجینیا ، الکل باید تا ساعت 10 شب میزها را ترک کند ، اما رستوران ها می توانند تا نیمه شب باز بمانند.

با شیوع ویروس کرونا از بارها و رستوران ها ، عصر نه تنها توسط مقامات بلکه توسط بسیاری از صاحبان این موسسات نیز پذیرفته می شود ، که آنها را گزینه بهتر برای تعطیلی کامل می دانند.

دیوید لوپز ، مدیر کل رستوران مانی در کانزاس سیتی ، میسوری و رئیس جدید اتحادیه رستوران های شهر ، گفت: “من فکر می کنم همه چیز باید کمی تنظیم شود.” شهردار کوینتون لوکاس ساعت 22:00 ممنوعیت رفت و آمد منع شد ، که از روز جمعه 4 دسامبر اعمال شد.

لوپز گفت: “هنگامی که ساعت 10 شب می بندید ، بیشتر اوقات بدون نقاب را محدود می کنید.” “با گذشت هر ساعت و ایستادن در همان فضا ، شما مستعد ابتلا به ویروس می شوید.”

همراه با گزارش های حکایتی مبنی بر اینکه هرچه شب بیشتر می شود ، گروه شام ​​های پیرتر و مطیع قانون با مشتریانی جوان ، چالش برانگیز و اغلب مست تر جایگزین می شوند ، برخی شواهد تجربی برای توجیه منع رفت و آمد وجود دارد. .

در مینه سوتا ، مقامات بهداشت عمومی دریافتند که در میان افرادی که آزمایش Covid-19 مثبت بوده و به یک رستوران مراجعه کرده اند ، افرادی که بعد از ساعت 9 شب وارد می شوند ، دو برابر بیشتر از گروه تحت تأثیر Covid-19 هستند. شیوع.

آیا آنها عصر کار می کنند؟

برای برخی متخصصان اپیدمیولوژیک ، تنظیم این محدودیت های زمانی این واقعیت را که ویروس کرونا از زمان عصر اطاعت نمی کند نادیده می گیرد. اما آنها هر ابزاری را که به کاهش سرعت انتشار کمک کند تأیید می کنند.

ریموند نیاورا ، سرپرست ریاست گروه اپیدمیولوژی در دانشکده بهداشت جهانی دانشگاه نیویورک گفت: “این نیم معیار یا کمتر ، اما بهتر از هیچ چیز است.”

در مینه سوتا ، از اول ژوئن تا 16 نوامبر ، مقامات بهداشت عمومی 190 مورد شیوع 3100 فرد آلوده را از رستوران ها و بارها ردیابی کردند. این نشان دهنده 46٪ شیوع در شرایط عمومی است. عروسی ها با 107 کوره (14٪) و پس از آن مسابقات ورزشی (11٪) ، سالن های ورزشی (11٪) ، اجتماعات اجتماعی (9٪) ، کلیساها (4٪) و مراسم خاکسپاری (3٪) در مکان دوم قرار دارند. در مجموع ، از ابتدای شیوع همه گیر ، 4145 مورد منحصر به فرد از این نوع مجموعه 250،000 عفونت در مینه سوتا ثبت شده است.

منافع منع رفت و آمد در درجه اول نه با هدف قرار دادن “پرندگان شب” بلکه با کاهش تعداد مشتریان در رستوران ها و بارها حاصل می شود. استفان کیسلر ، محقق دانشکده بهداشت عمومی هاروارد تی چان گفت: “تأثیر آن کاهش زمان ملاقات مردم است.”

در مصاحبه ای با KHN ، دکتر آنتونی فاوسی ، مدیر انستیتوی ملی آلرژی و بیماری های عفونی ، با توجه به گسترش تهاجمی Covid-19 ، نگرانی زیادی در مورد تغذیه در محیط داخلی ابراز داشت. فائوکی در طول روز تفاوتی ایجاد نکرد.

وی گفت: “اگر مثل الان در منطقه گرم قرار داشتیم ، آنجا كه تعداد زیادی عفونت در آن وجود دارد ، حتی اگر در رستوران باشم ، به خصوص اگر پر باشد ، احساس راحتی می كنم.”

فاوسی افزود ، برای کسانی که از کافه ها و رستوران ها دیدن می کنند ، از مقررات منع رفت و آمد محافظت بیشتری می کند. وی گفت: “اگر به آنچه در شب اتفاق می افتد نگاه کنید ، مردم چند نوشیدنی می نوشند ، کمی آرام می شوند ، اگر ماسک داشته باشند می توانند آن را بردارند ، محافظان خود را بیرون بیاورند.”

فشار در رستوران ها

ممنوعیت حصر و تعطیلی برای بسیاری از دارندگان رستوران ها و میخانه ها ، که قبلاً در بهار با یک بسته بسته مواجه شده اند ، ناامید کننده است و قوانین ماسک و فاصله گرفتن و بازسازی جداگانه و حمام خود را اعمال کرده اند.

شان کنیون ، صاحب سه رستوران و بار در دنور ، گفت: “در زمان باز بودن ما آتش سوزی رخ نداد.” “ما می دانستیم که موج دوم ایجاد خواهد شد ، اما فکر می کردیم جامعه برای رویارویی با آن مجهزتر و آگاه تر خواهد بود.”

کنیون گفت که آرایشگران شبانه فقط مشکلی برای موسساتی است که دقیقاً قوانین را اعمال نمی کنند ، که وی افزود ، این نیاز به تلاش مشتریانی است که نمی خواهند هنگام ورود ماسک بزنند.

صاحبان رستوران ادعا می کنند که عفونت های منتقل شده از طریق موسسات آنها کمتر از موارد منتقل شده در مناطق دیگر است. دیوید بنوویتس ، مدیر عملیات در Craft & Crew ، که دارای 5 مکان در دو شهر دوقلو و اطراف آن است ، گفت: “در مینه سوتا ، اگر ردیابی تماس را دنبال کنید ، درصد کمی از رستوران ها و بارها است.”

ساعت سیاسی فقط در ایالات متحده تحمیل نشده است. در کانادا ، از 16 نوامبر ، به رستوران ها و کلوپ های شبانه ساسکاچوان دستور داده شد که در ساعت 10 شب از الکل خودداری کنند. ایتالیا دستور داده است رستوران هایی در مناطقی که شدیدترین شیوع ویروس کرونا دارند در ساعت 6 عصر بسته شوند.

تروی ردینگ ، صاحب سه رستوران در مینه سوتا ، گفت که اعلامیه ساده فرماندار در مورد عصر باعث تأخیر تعداد مشتریانی شد که هر لحظه به رستوران وی می آمدند. وی گفت: “وقتی زمان عصر اعلام شد ، فروش به شدت افت کرد.” “کاملاً واقعی شد که بیرون رفتن و صرف شام مطمئن ترین کار نیست.”

با غروب و تعطیلی ، رستوران ها در حال فکر کردن به بهار ، آشپزی و بیرون رفتن از خانه هستند. با این حال ، آنها ضربه اقتصادی خواهند دید. بنوویتز گفت که باید 140 کارمند خود را از نیروی کار 200 نفری خود حذف کند.

بنوویتس گفت: “ما دائما در حال تغییر هستیم.” “اگر انعطاف پذیری برای تغییر در این محیط را ندارید ، پس نمی توانید موفق شوید.”

الیزابت روزنتال سردبیر KHN در این داستان سهیم بوده است.


منبع: jonob-khabar.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>