خاصیت شیمیایی اسید سیتریک به عنوان یک اسید آلی ضعیف آن را به یک قابل انعطاف کننده حاذق برای آب تبدیل می کند. به عامل داشتن اسید آلی، کیلیت و خواص بافری به عنوان نرم کننده آب در مواد شوینده به کارگیری می شود. مخلوطی از اسید سیتریک و اسید اسکوربیک به عنوان غوطه ور به جهت ماهی های چرب استعمال می شود تا از قهوه ای شدن و لثه شدن بافت سطحی خودداری کند، وضعیتی که به نام زنگ زدگی شناخته می شود. لاکتیک اسید، گلیکولیک اسید، مالیک اسید و تارتاریک اسید از پاراگراف دیگر AHA ها هستند. این اسید همچنین موجب ارتقا طعم ترش به طعم انگور و سایر ابمیوه ها میشود. اسید سیتریک، اسید آلی می باشد که با فرمول مولکولی C6H8O7 شناخته میشود. و اسید سیتریک خشک (بدون آب- وجود دارد، تفاوت همین دو اسید یک عدد در مش بندی به این معنی که دانه بندی آن ها می باشد که اسید سیتریک آبدار کریستالی و خشک آن پودری میباشد و تفاوت دیگر در فراوری آن ها می باشد مونو هیدرات ( اسید سیتریک آبدار ) از تبلور آب سرد و آن هیدرات ( اسید سیتریک خشک ) از تبلور آب گرم به‌وجود می آید. برخی از شرکت های بستنی سازی به جهت دور نگه داشتن گلبول های چربی از آن به عنوان امولسیفایر به کار گیری می کنند. همچنین به تیتر محافظ خون ذخیره شده و بافر و آنتی اکسیدان در صنایع دارویی و آرایشی به کارگیری می شود. آنتی اکسیدان ها ، که از اسید سیتریک استفاده می شوند ، می توانند در مدت زمانه طولانی خیس به غذای خوراکی امداد کنند. چه مدت اسید سیتریک خود را حفظ خواهید کرد؟ به عامل دارا بودن خواص درمانی در پوست، اکثر اوقات این ماده را در محصولات زیبایی نظیر اسکراب، ماسک و لایه بردار پیدا خواهید کرد. همین ماده در صابون دست، شستشوی بدن، پاک کننده های شکل لاک ناخن، شامپوها و بعضا دیگر از محصولات آرایشی یافت می شود. در صابون ها و شوینده های لباسشویی استفاده می شود زیرا آب توسط اسید قابل انعطاف می شود. حسن به کار گیری از اسید سیتریک ارزانی، فراوانی، خطر کم و در برخی موردها تحریک سیستم ایمنی تن میزبان است. درصورتیکه از تایپ کردن این مطلب لذت بردید و مطمئنا می توانید داده ها بیشتری در گزینه اسید سیتریک موارد استفاده لطفا از صفحه ما بخواهید.

ایندکسر