[ad_1]

شام بدون ماسک فرماندار کالیفرنیا ، گاوین نیوزوم ، با لابی های صنعت پزشکی و دیگران در یک رستوران در شهرستان ناپا ، جایی که غذا هر غذا حداقل 350 دلار هزینه دارد ، تقریباً آخرین قطره قطره قطره برای برخی از صاحبان مشاغل کوچک کالیفرنیا بود.

با افزایش معاش خود ، تعداد فزاینده ای از آنها به صراحت با آخرین دستورات تعلیق مخالفت می کنند ، زیرا موارد COVID در کالیفرنیا افزایش یافته و رفتارهای ناشایست Newsom را برجسته می کند.

“آن زمان ما مورد توجه قرار گرفتیم. ما اطلاعات کافی برای تصمیم گیری آموزش دیده داریم: این داده ها از خاموش کردن دیگری پشتیبانی نمی کنند. ” دارای 40 مکان در 11 ایالت ، از جمله 15 در کالیفرنیا است.

خبر شام نیوزوم در 6 نوامبر در رختشویخانه فرانسوی در یونتویل فقط عزم آگیلار را تقویت کرد. آگیلار گفت: “بله ، همه ما اشتباه می کنیم ، اما عذرخواهی او جای تأسف داشت.” “او به ما گفت که در خارج از منزل است ، اما سپس تصاویر بیرون آمد. او می تواند در اجتماعات شخصی شرکت کند ، اما ما نمی توانیم؟ در آنجا هیچ اعتمادی وجود ندارد. “

موارد جدید COVID-19 و بستری در بیمارستان با سرعت نگران کننده ای در کالیفرنیا افزایش یافته است ، با میانگین هفت روز بیش از 11،500 مورد در روز شنبه ، بیش از سه برابر بیشتر از یک ماه قبل. به گفته لس آنجلس تایمز ، بستری شدن در بیمارستان در همان مدت دو برابر شد ، بخشی از روند ملی که منجر به 12 میلیون عفونت COVID در ایالات متحده شده است.

در بیشتر شهرستانهای کالیفرنیا ، رستوران ها ، باشگاه های تناسب اندام ، استودیوهای یوگا ، کلیساها ، سالن های سینما و موزه هایی که از ماه مارس گذشته دو تعطیلی و افتتاح قبلی را تجربه کرده اند ، دوباره مجبور به توقف کار در داخل خانه می شوند – درست مثل بازدیدهای زمستانی. برخی از آنها برای سومین بار در سال جاری کار خود را اخراج می کنند.

عدم اتخاذ بسته انگیزه دیگری از سوی كنگره و در بسیاری از موارد ، بی اعتمادی موجود به اختیارات دولت به این موارد اضافه شده است. همه اینها معادل کارآفرینان ناراضی تر است.

لری مک نیمر ، صاحب میجر مایور در جامعه کوچک شهرستان سن دیگو در دره پاین ، گفت که او همچنان به خدمات در داخل خانه ادامه می دهد ، حتی اگر شهرستان مطابق با مقررات ایالتی در 14 نوامبر غذای داخل خانه را تعطیل کند. وی معتقد نیست که دولت حق دارد چنین مصوبه ای را به وی تحمیل کند. و ، او گفت ، یک مراسم شام نیوزوم به او کمک کرد تصمیم بگیرد باز بماند.

مک نامر گفت: “ما باید با همه دروغ ها ، ریاکاری کنار بیاییم – شما یک فرماندار دارید که دور می زند ، و از دستورات خود چشم پوشی می کند.”

وی گفت كه McNamer می داند كه همه گیری همه گیر واقعی است. این تنها یک چهارم ظرفیت داخلی نرمال خود را دارد و فاصله بین میزها را نیز اضافه کرده است. اما پس از بستن رستوران از 15 مارس تا 23 مه ، اخراج نیمی از کارکنان خود و عقب افتادن 200000 دلار اجاره و سایر صورتحساب ها ، مک نامر مطمئن نیست که تجارتش چقدر می تواند تحمل کند.

چهارشنبه گذشته ، وی با حکم فسخ و معافیت از شهرستان مورد اصابت قرار گرفت و وی را تهدید به جریمه 1000 دلاری برای هر جرم کرد. مقامات اجرای قانون شهرستان سن دیگو با تهاجمی در حال نقض دستورات بهداشت عمومی هستند و از 16 نوامبر ، این شهرستان حداقل 83 استناد به مشاغل صادر کرده است.

در بسیاری از شهرستانهای دیگر ، از جمله ریورساید ، اورنج ، سن برناردینو و پلاسر ، کلانترها و ادارات پلیس مقررات COVID را رد کرده و یا تمایلی به اجرای آنها ندارند.

هفته گذشته ، نیوزوم اعلام کرد که 41 از 58 شهرستان کالیفرنیا – که 94 درصد از جمعیت را نشان می دهد – در لایه “بنفش” این ایالت قرار دارند – بدترین از چهار سطح خطرات کدگذاری شده بر روی رنگ ، که به طور فزاینده ای محدودیت های محدود کننده ای را اعمال می کند فعالیت های تجاری هفته گذشته این بیش از 13 شهرستان بنفش بود.

چند روز بعد ، فرماندار دستور منع رفت و آمد را صادر كرد كه مردم شهرستانهای بنفش را ملزم به ماندن در خانه از ساعت 10 شب تا 5 صبح می كند ، مگر اینکه آنها فعالیت های اساسی خود را انجام دهند ، از جمله فعالیت های خاص ، خرید مواد غذایی یا مراجعه به پزشك.

شهرستان لس آنجلس روز یکشنبه یک قدم جلوتر رفت و حداقل سه هفته غذا خوردن در فضای باز را ممنوع کرد. برخلاف اوایل سال که این اقدام دستور داده شد ، اکنون هیچ کمک مالی فدرال برای رستوران ها یا کارمندان آنها ارائه نمی شود. رستوران های داخلی از ماه ها قبل در این شهرستان تعطیل هستند.

با وجود کاهش درآمد ، افزایش بدهی و عدم اطمینان ناامیدکننده در مورد تغییر موقعیت شغلی ، بسیاری از صاحبان مشاغل کوچک با محدودیت های اخیر بهداشت عمومی مخالفت نمی کنند ، چه به دلیل احساس مسئولیت یا ترس از اجبار – یا خود ویروس. .

کسانی که مقررات بهداشت عمومی را نقض می کنند ، به دلایل مختلفی این کار را می کنند ، در حالی که اقتصاد در این لیست قرار دارد.

ویکی ماس ، روانشناس بالینی و استاد سیاست و مدیریت بهداشت در دانشکده بهداشت عمومی فیلدینگ UCLA گفت: “افرادی هستند که از شغل خود دفاع می کنند و از درآمد خود دفاع می کنند.” “هیچ بازرسی از مشوق ها وجود ندارد. چاره ای نیست. “

میس گفت: بسیاری از افراد صاحب مشاغل شخصی در زندگی خود خطرات دیگری را متحمل شده اند و خطراتی را كه متحمل شده اند نتیجه داده است ، بنابراین این باور وجود دارد كه با وجود این خطر به این بیماری آلوده نخواهید شد.

بسیاری از صاحبان مشاغل ، چه از مقررات بهداشتی پیروی کنند و چه نکنند ، معتقدند که صنایع آنها ناعادلانه مورد هدف قرار گرفته و خطر انتشار ویروس در مشاغل آنها به حدی نیست که کارمندان می گویند.

اسکات اسلاتر ، صاحب دو رستوران در جامعه ساحلی سن هوی لا لا ، گفت که وقتی بسیاری از نمایش های COVID در اجتماعات خانه های خصوصی برگزار می شود ، از توجه عمومی به رستوران ها ناامید شد.

اسلاتر گفت: “ما كلاه قرباني كاملي هستيم.” “آنها می توانند ما را كنترل كنند ، اما نمی توانند خانه خودشان را كنترل كنند.” او شام نیوسوم را “سیلی” خواند ، اما گفت كه او و همسرش با انجام پذیرایی ، تحویل و تحویل ، محدودیت های جدید را رعایت می كنند. اگرچه او تخمین می زند 200000 دلار از اجاره عقب مانده باشد.

Francesca Schuler ، مدیرعامل کلوپ های بهداشتی In-Shape مستقر در استاکتون ، کالیفرنیا ، که بیش از 60 مرکز تناسب اندام دارند و بیشترین تعداد کارکنان خود را برای سومین بار در سال جاری کاهش داده اند ، گفت: به عنوان بخشی از راه حل در نظر گرفته می شود ، نه مشکل.

شولر که از دستورات تعطیلی اطاعت کرد ، گفت: “من به افرادی که از COVID در حال مرگ هستند ، نگاه می کنم و این افراد دارای اضافه وزن هستند که فشار خون بالا یا دیابت دارند.” “افراد زیادی هستند که برای سالم ماندن سعی در ورزش دارند ، اما هنوز ورزشگاه ها را تعطیل می کنند در حالی که مردم هنوز هم می توانند به سالن های خال کوبی ، مک دونالد و مشروبات الکلی مراجعه کنند. من فقط آن را درک نمی کنم. “

با این حال ، میس گفت که سالن های ورزشی پر خطر محسوب می شوند زیرا “مردم در تنفس مشکل دارند. آنها هوا را بیشتر دفع می کنند. “

و روش های زیادی وجود دارد که افراد می توانند بدون رفتن به باشگاه بدن خود را در فرم حفظ کنند ، اگرچه ورزش در فضای باز گاهی به دلیل گرما و دود یا در مناطق دارای جرم و جنایت بسیار دشوار است.

در بسیاری از موارد ، محدودیت های یک بیماری همه گیر باعث خرد شدن مشاغل مختلفی می شود که صاحبان مشاغل کوچک در طول عمر خود برای ساختن آنها تلاش کرده اند. آنها پس انداز ، وقت ، عرق و رویاهای خود را در ساخت چیزی از ابتدا سرمایه گذاری کرده اند و اکنون این امر به خطر افتاده است.

آگیلار ، صاحب شرکت تجهیزات آموزش ، گفت که او از یک خانواده متلاشی شده بود ، 16 سال بی خانمان و بی پول بود و بعداً از گاراژ خود به آموزش تربیت بدنی پرداخت. او از این زنجیره خود را از ساحل به ساحل دیگر ساخت.

وی گفت: “در این مرحله ، اگر می خواهم همه چیز را از دست بدهم ، می توانم پایین بیایم و بجنگم.”

این داستان در مورد KHN برای اولین بار در کالیفرنیا Healthline ، سرویس بنیاد بهداشت کالیفرنیا ، منتشر شد.

موضوعات مرتبط

سلامت عمومی

کووید -19



[ad_2]

منبع: jonob-khabar.ir