دستورالعمل های غذایی در حال تغییر هستند ، اما آنها نمی توانند محصولات را در نظر بگیرند


وزارت کشاورزی ایالات متحده و وزارت بهداشت و خدمات انسانی بار دیگر دستورالعمل های غذایی جدیدی را برای آمریکایی ها تهیه کرده اند که از مردم می خواهد رژیم خود را با غذاهای جامد شخصی کنند. برای اولین بار ، آنها توصیه هایی برای تغذیه نوزادان و مراحل مختلف زندگی ارائه می دهند.

اما مانند تکرارهای قبلی فاقد ادویه هستند. آنها تفاوتهای اساسی فرهنگ و قومیت را در اصل نحوه غذا خوردن آمریکاییها تشخیص نمی دهند.

کنگره خواستار بازبینی این دستورالعمل ها هر پنج سال برای اطمینان از انعکاس بهترین علم موجود و تأمین نیازهای بهداشتی مردم است.

سالهاست که اقوام مختلف ارائه می شود ، اما هنوز راهنمایی کمی برای آمریکایی ها با زمینه های مختلف در مورد نحوه تغذیه سالم وجود دارد.

Esosa Edosoman ، متخصص تغذیه و مربی رفتار در واشنگتن دی سی گفت: “روش های مختلفی برای نژادپرستی وجود دارد.” “شما می توانید با کنار گذاشتن افراد ، با دادن رهنمودهایی که فقط برای یک گروه خاص مناسب است ، نژادپرست باشید.” آکنه مداوم را برطرف می کند. او کلاس غذای خام پیدا کرد و شروع به نوشتن درباره تحصیل مجدد خود به عنوان غذا به عنوان دارو در وبلاگ خود ، Raw Girl Toxic World کرد.

Esosa Edosoman ، متخصص تغذیه و مربی رفتار در واشنگتن دی سی گفت: “روش های مختلفی برای نژادپرستی وجود دارد.” “شما می توانید با کنار گذاشتن افراد ، با دادن رهنمودهایی که فقط برای یک گروه خاص مناسب است ، نژادپرست باشید.” (رومر گارسیا)

وی گفت: “من در تلاش بودم که بفهمم چه کاری می توانم انجام دهم که به من امکان می دهد با مردم با غذا معالجه کنم.” “من بیشتر زنان سفیدپوست را در این زمینه دیده ام که متخصص تغذیه افراد مشهور بودند.”

ادوسومون با اشاره به یک غذای آفریقای غربی که توسط زمین ساخته می شود ، گفت: “متخصص تغذیه سفید ، او احتمالاً به شما می گوید ماست یونانی را با یک مشت بادام و یک مشت پروتئین به اندازه مشت تهیه کنید. او گفت ، دانه های egusi با ارزش غذایی متراکم ، سبزیجات و گوشت یا ماهی مواد غذایی بخش مهمی از فرهنگ است و نمی توانید رد کنید مشتری از کجا آمده است. مشتریان او تشویق می شوند که در فرهنگ خود غذا درست کنند ، اما برای بهبود کیفیت های غذایی در صورت لزوم مواد لازم را تغییر دهند.

ادوسومان درباره رهنمودهای دولت گفت: “این دستورالعمل ها با دستیابی به بهترین سلامتی ما کاملاً سازگار نیستند.” آمار این را تأیید می کند. طبق یک مطالعه جاما در سال 2017 ، تقریبا نیمی از مرگ و میرها در ایالات متحده بر اثر بیماری های قلبی ، سکته و دیابت نوع 2 ممکن است بخشی از آن به دلیل رژیم غذایی نامناسب باشد. این شرایط سلامتی به طور نامتناسبی روی افراد رنگی تأثیر می گذارد. به عنوان مثال ، بر اساس گزارش ملی آمار دیابت سال 2020 ، 11.7٪ از سیاه پوستان ، 12.5٪ از اسپانیایی تبار و 9.2٪ از مردم غیراسپانیایی آسیا مبتلا به دیابت هستند ، در حالی که 7.5٪ از سفیدپوستان غیر اسپانیایی تبار.

USDA سابقه طولانی در ارائه “دستورالعمل های غذایی مبتنی بر علم به مردم آمریکا” دارد و اغلب آنها را بررسی می کند. وی قبل از جنگ جهانی دوم بازگشت. تلاش برای اصلاح پرخوری همراه با هرم غذایی بود ، که برای اولین بار در سال 1992 منتشر شد. اخیراً ، این توصیه ها به سادگی با عنوان My Plate شناخته شده اند ، با یک برنامه قابل بارگیری در هر دستگاه تلفن همراه. اما ساده سازی توصیه ها می تواند کمتر به آنها اهمیت دهد.

اگرچه ممکن است دستورالعمل های USDA هر محصول غذایی را پوشش ندهد ، اما Inez Sobczak ، متخصص تغذیه می گوید این دستورالعمل ها می توانند فراگیرتر باشند. (آنا بویتراگو)

اینز سوبزاک ، متخصص تغذیه مجاز و صاحب Fit-Nez در آرلینگتون ، ویرجینیا ، گفت: “فرهنگ همه چیز است.” سبچاک در میامی از پناهجویان کوبایی متولد شد و به مدت 15 سال متخصص تغذیه ، متخصص در کاهش وزن ، مدیریت هورمون ها و تغذیه عاطفی و بحرانی است.

Sobchak گفت ، اگرچه دستورالعمل USDA نمی تواند هر محصول غذایی را در نظر بگیرد ، اما می تواند شامل موارد بیشتری باشد. و گرچه او نمی تواند یک شبه هرم غذایی جدید ایجاد کند – این یک روند پیچیده تر از چیزی است که تصور می شود – او در تلاش است تا به افراد رنگارنگ نحوه خوردن بهتر غذا را بیاموزد.

Oldways ، یک سازمان مستقر در بوستون ، برای دهه ها تلاش کرده است. وی برای اولین بار هرم غذایی مدیترانه ای را در سال 1993 توسعه داد و از آن زمان نمودارهایی را برای رژیم های آفریقایی ، آمریکای لاتین و آسیایی و همچنین گیاهخواران و گیاهخواران ایجاد کرده است. همچنین کلاسهایی مانند برنامه شش هفته ای طعم میراث آفریقا را ارائه می دهد. کلی توپس ، مدیر تغذیه در Oldways ، گفت که این سازمان همچنین در جلسات با USDA شرکت می کند. اما چیز زیادی تغییر نکرده است.

اولدویز برای اولین بار هرم غذایی مدیترانه ای را در سال 1993 توسعه داد و از آن زمان برای رژیم های آفریقایی ، آمریکای لاتین و آسیا و همچنین گیاهخواران و گیاهخواران رتبه بندی ایجاد کرده است. (راههای قدیمی)

وی گفت: “بسیار خوب خواهد بود كه نمایشهای بیشتری از فرهنگ را كه به صراحت در رهنمودها نشان داده شده است ، مشاهده كنید.”

چرا هرگز اتفاق نیفتاده است؟ بخشی از آن به دلیل پیچیده بودن روند کار است: کمیسیون دولتی متشکل از حدود 20 دانشمند و متخصص بهداشت در حال مطالعه پیمایش ملی تحقیقات بهداشت و تغذیه است. این مطالعه سعی دارد تا بفهمد که مردم چه می خورند و چه سلامتی دارند. مصاحبه های انجام شده به زبان انگلیسی یا اسپانیایی شامل آمریکایی هایی نیست که به زبان های دیگر صحبت می کنند.

سپس کمیته “مدل سازی غذا” را انجام می دهد ، گروه های مختلف غذایی ، مواد مغذی آنها را تأمین می کند و تعداد افراد مورد نیاز در هر مرحله از زندگی را برای ارائه توصیه می کند.

این توصیه ها با توجه به سن و جنسیت تعیین می شوند ، اما متغیرهایی مانند قومیت ، موقعیت جغرافیایی یا دسترسی به غذاهای سالم را در نظر نمی گیرند. سارا رینهاردت ، تحلیلگر برجسته سیستم غذایی و بهداشتی در برنامه غذا و محیط زیست در اتحادیه دانشمندان نگران ، گفت: “اگر مجبور شدم حدس بزنم ، شما بیشتر به دنبال چیزهایی هستید كه در فروشگاه های مواد غذایی معمولی در ایالات متحده موجود است.” .

در ماه جولای ، USDA گزارش علمی بزرگی را در 835 صفحه منتشر کرد که اساس دستورالعمل های رژیم غذایی برای دوره 2020-2025 است که در اواخر دسامبر منتشر شد.

صبر کنید ، چیزهای بیشتری وجود دارد کمیته فدرال همچنین انبوه تحقیقات غذایی را بررسی می کند. اما نمی توانید مطالعاتی را که در دسترس نیستند ارزیابی کنید. رژیم های گیاهی و مدیترانه ای کاملاً در نظر گرفته می شوند ، اما مطالعات زیادی وجود ندارد که مثلاً رژیم های آفریقای غربی یا هندی ها را بررسی کند.

USDA این تفاوت را تشخیص داده است. در گزارش سال 2020 ، اعضا این مشکل را برجسته کردند. سخنگوی USDA گفت: “علم تغذیه به نفع دانشمندان این حوزه است که تحقیقات اولیه را در جمعیت های متنوع تر با گروه های سنی مختلف و نژادهای مختلف ، قومی و اقتصادی-اقتصادی انجام می دهند.”

با این وجود صنعت غذا مسلط است و بحث را رهبری می کند. راینهارت گفت ، به دلیل کمبود بودجه عمومی ، تحقیقات زیادی در زمینه تغذیه توسط صنعت تأمین می شود. “علم بی طرف نیست. این واقعاً بستگی به این دارد که چه کسی دستور کار را تعیین کند. “

یکی از موضوعات این است که رژیم غذایی آفریقایی آمریکایی یکپارچه نیست. ادوسوموم گفت: “مهاجران زیادی در این کشور سیاه پوست اما از زمینه های مختلف فرهنگی وجود دارند.”

به گفته وی ، به عنوان مثال ، رژیم آفریقایی غده های زیادی را شامل می شود – مواردی مانند یام و کاساوا. اما برخی از رژیم های غذایی آفریقایی-آمریکایی ، به ویژه آنهایی که از زمان برده داری بر می گردد ، بر اساس مفهوم “غذای روح” است که ناشی از عمل پخت غذای باقیمانده ای است که صاحبان برده به آنها اجازه می دهند آن را بخورند – غذاهایی مانند روده گوشت خوک. بنابراین -به نام مور مور.

وی گفت: “غذاها و سنت های فرهنگی مهم است.” اما بخشی از این چالش کمک به مردم است “که در این غذاها تجدید نظر کنند تا با تغییر مواد تشکیل دهنده و ایجاد سنت های جدید ، آنها را سالم تر کنند.” متأسفانه ، او افزود ، “هیچ جایگزینی گیاهی برای جغجغه وجود ندارد.”

مطالب مرتبط

تماس با ما ارسال یک نکته تاریخچه




منبع: jonob-khabar.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>