[ad_1]

طبق دستورات ایالتی و محلی که هفته گذشته صادر شده است ، ناهار خوری در فضای باز در کالیفرنیا از سر گرفته می شود ، اما با توجه به مواردی که در این زمینه وجود دارد ، بستری شدن در بیمارستان و مرگ و میر نسبت به زمان اعمال این ممنوعیت ها بسیار بیشتر است ، صاحبان رستوران ها و کارگران نسبت به بازگشایی پاسیوی خود احتیاط می کنند و تعداد زیادی پارکینگ.

ممنوعیت غذا خوردن در فضای باز در شهرستان لس آنجلس از 25 نوامبر آغاز شد و ممنوعیت در سراسر کشور ، بخشی از دستورالعمل گسترده تری برای اقامت در خانه ، از 5 دسامبر به اجرا درآمد. مقامات بهداشت عمومی تأیید کردند که هیچ مدرک روشنی از رهگیری تماس وجود ندارد که بتواند ممنوعیت غذا خوردن در فضای باز را توجیه کند.

موارد جدید در کالیفرنیا تقریباً 65 درصد نسبت به اوج سال گذشته در 15 دسامبر کاهش یافته است ، اما هنوز هم آنقدر زیاد است که باعث سردرگمی شود چرا فرماندار گاوین نیوزوم اجازه از سرگیری شام در فضای باز و سایر فعالیت ها را داده است.

همانطور که معمولاً در هنگام شیوع همه گیر اتفاق می افتد ، پیام ها در مورد یک روش ایمن برای بازگشت به منطقه غذاخوری در فضای باز مخلوط می شوند. هنگامی که مارک گالی ، وزیر بهداشت و خدمات انسانی کالیفرنیا در ویدئویی برای توضیح رفع این ممنوعیت ظاهر شد ، در اسلایدی در کنار آن آمده بود: “اگر دوست خود را از دست داده اید ، می توانید با هم به یک رستوران بروید.”

اما قوانین جدید تغذیه در فضای باز LA County توده ها را به افراد درون یک خانواده محدود می کند.

برخی از محققان معتقدند که تازیانه سیاسی اعتماد به ارتباطات بهداشتی را تضعیف می کند.

دکتر مونیکا گاندی ، استاد پزشکی و پزشک بیماریهای عفونی در دانشگاه کالیفرنیا ، سانفرانسیسکو ، گفت: “تصمیم بسته شدن اولیه داده محور نبود و بنابراین تصمیم مجدد داده محور نبود.” “به نظر نمی رسد که شما اعداد را پیگیری می کنید و به روشی مناسب توصیه می کنید و این واقعاً می تواند مردم را گیج کند.”

Aaron Jelowitz ، استاد اقتصاد در دانشگاه ، گفت: سنجش تأثیر یک وعده غذایی خارج از منزل در انتقال پوست به سختی انجام می شود زیرا فعالیت با فصل تغییر می کند و همزمان با سایر فعالیت هایی است که از خانه به خارج از منزل در هوای بهتر منتقل می شود. -اول تجزیه و تحلیل ملی که اثرات اولین سفارشات برای متوقف کردن انتقال لگن را اندازه گیری کرد.

حمل و نقل کوید به لس آنجلس طی دو هفته پس از ممنوعیت خوردن غذا در فضای باز کاهش یافت ، این نشان می دهد که این سیستم تعلیق در جلوگیری از ویروس کرونا نقش دارد.

بیلی سیلورمن ، صاحب سالازار ، یک رستوران کبابی مکزیکی در لس آنجلس ، در شرایطی که بهتر یا حتی بدتر از ماه نوامبر نیست ، نظم جدید “منطقی نیست”.

به نظر می رسد بخش بهداشت شهرستان مشاهدات سیلورمن را در روز جمعه تأیید می کند ، اولین روز رستوران های لس آنجلس برای شام در فضای باز می تواند باز شود.

دکتر مونتو دیویس ، یک مقام بهداشت منطقه گفت: “اگرچه برخی محدودیت ها به تازگی برداشته شده است ، اما ما هنوز از نظر موارد ، بستری شدن در بیمارستان و مرگ در یک دوره بسیار خطرناک قرار داریم.” روز جمعه ، وی خاطرنشان کرد که 7،112 مورد جدید و 228 مورد مرگ در شهرستان لس آنجلس وجود دارد و 5،855 نفر به علت بیماری در بیمارستان بستری شده اند.

روزی که استان اعلام کرد ممنوعیت غذا خوردن در فضای باز را اعلام کرده است ، هنگامی که گزارش داد 2718 مرگ روزانه ، 9 مورد مرگ و 1401 بستری در بیمارستان وجود دارد ، اگرچه بسیار کمتر از نیمه ژانویه بود ، اما بار سنگین بسیار بیشتر از 22 نوامبر بود.

سیلورمن گفت ، اگر در هفته های آینده تعداد افراد آسیب دیده بهبود نیابد ، او نمی تواند بازگشایی رستوران 120 نفره خود را ، بیشتر در فضای باز ، توجیه کند. اگرچه بیش از نیم سال کاملاً تعطیل بود و پس از آن با ظرفیت 50٪ در پاییز فعالیت می کرد ، اما کسب و کار با کمک وام از برنامه حمایت از حقوق و دستمزد فدرال موفق به ادامه حیات خود شد.

هنگامی که شهرستان لس آنجلس ممنوعیت غذا خوردن در فضای باز را اعمال کرد ، سیلورمن سعی کرد فقط با تحویل و تحویل کار کند ، اما برای تأمین هزینه های نیروی کار موفق به کاهش فروش نشد. پس از اخراج حدود 65 نفر در ماه مارس ، او کارگران خود را – که در آن زمان خدمه آشپزخانه بسیار کوچکتر بودند – برای اولین بار در اوایل دسامبر منفجر کرد.

سیلورمن گفت: “من با بسیاری از کارمندان صحبت کرده ام و آنها احساس راحتی نمی کنند تا به یک موقعیت بالقوه خطرناک بازگردند.” “من قصد ندارم این کار را با آنها انجام دهم.”

کریستین آلبرتسون ، مالک مشترک شرکت Monk’s Kettle در سانفرانسیسکو نیز از این چرخش حیرت زده شد.

آلبرتسون گفت: “من نمی توانم سرم را به دور آن بپیچم ، مخصوصاً وقتی واکسن خیلی نزدیک باشد.” “آن زمان ما مورد توجه قرار گرفتیم. این کاملاً دیوانه وار است که ما در حال باز کردن هستیم. “

توزیع آهسته و ناهموار واکسن ها ، این لحظه را به یک موقعیت خطرناک تبدیل می کند ، استادیار دانشکده بهداشت در دانشگاه مریلند گفت: وی گفت: همانطور که عکسها در جامعه نفوذ می کند ، از قدیمی ترین و آسیب پذیرترین ساکنان شروع می شود ، کارکنان جوان خدمات – بسیاری از آنها در خانه های چند نسلی زندگی می کنند – ممکن است در معرض خطر قرار گیرند اگر مشتریان به عادت هایی مانند ماسک زدن و فاصله فیزیکی بپردازند.

هنوز هم ، آلبرتسون قصد دارد شام در فضای باز را همزمان با هفته آبجو کالیفرنیا در اواسط فوریه از سر بگیرد. او به پروتکل هایی که سال گذشته رستورانش برای اطمینان از ایمنی کارمندان و مشتریان در پاسیوی 30 نفره تهیه کرده اطمینان دارد. درآمد در سال 2020 در Monk’s Kettle 55 درصد نسبت به سال 2019 کاهش داشت. این برنامه توسط برنامه های وام دولت پشتیبانی می شود.

وی گفت: “من ترجیح می دهم یک ماه یا بیشتر صبر کنم و سپس همه به طور دائم برگردند.” “همین الآن است. برگرد و ببینیم آیا می توانیم چند هفته اول قبل از شروع دوباره اتفاقات را پشت سر بگذاریم. “

در قلب این س isال کمبود داده هایی وجود دارد که نشان می دهد رستوران های فضای باز در شیوع covid نقش داشته اند. قوی ترین مطالعه تاکنون شامل تحقیقی از سوی مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها است که نشان می دهد نیمه عمر بیش از دو برابر احتمال بروز غذا خوردن در یک رستوران را دو هفته قبل از بیماری نشان می دهد. مطالعه ای به سرپرستی استنفورد نشان داد که رستوران های با ظرفیت کامل چهار برابر موارد اضافی در حال گسترش هستند و بدترین مکان سالن های ورزشی داخلی است. هیچ یک از این مطالعات بین صندلی های داخلی و خارجی تفاوت قائل نیستند.

با این حال ، در چند ماه گذشته سال 2020 ، موارد در لس آنجلس و در سراسر ایالت به سرعت افزایش یافته است ، در حالی که کارمندان دیگری در غیاب هر چیز دیگری که از عهده آن برمی آیند ، برای صرف شام بیرون از منزل می روند. از آنجا که تلاش های دولت برای ردیابی تماس ها برای پیوند دادن وعده غذایی در فضای باز با انتقال بیماری کافی نبود ، مقامات توضیحات مختلفی درباره این ممنوعیت ارائه دادند.

باربارا فرر ، مدیر بهداشت عمومی شهرستان لس آنجلس اظهار داشت: این امر ضروری است زیرا در یک شام در فضای باز مشتریان باید ماسک های خود را بردارند که این امر خطر انتقال را افزایش می دهد. غالی ، یک کارمند دولت ، گفت که این ممنوعیت هدف گسترده تری دارد. تغییر به سمت تحویل و تحویل “در واقع در مورد هدف تلاش برای نگه داشتن مردم در خانه است ، [and is] هیچ نظری در مورد ایمنی نسبی غذا خوردن در فضای باز نیست ، “او در 8 دسامبر گفت.

جوت کودی ، رئیس و مدیرعامل انجمن رستوران های کالیفرنیا ، که نمایندگی حدود 22000 رستوران در این ایالت است ، گفت: “این قسمت ناامیدکننده برای ما بود – این یک پیش بینی بود. “آنها پیش بینی کردند که این احتمالاً ایمن نیست ، و اجازه دهید فقط آن را خاموش کنیم.”

انجمن کندی در دادگاهی علیه شهرستان برای رفع ممنوعیت برنده شد ، اما تا آن زمان ، دستورات منطقه ای این ایالت در حال اجرا بود. از آنجا که این سفارشات مردم را به هر کاری غیر از کار ، سفارشات اساسی و ورزش محدود می کرد ، این گروه ادعای خود را به سطح ایالتی افزایش نداد ، زیرا رستوران ها از هم جدا نبودند.

رستوران ها ، شاید بیش از هر صنعت دیگری ، فشارهای عقب و جلو همه گیر را متحمل شده اند. طبق گفته انجمن رستوران های کالیفرنیا ، حداکثر 1 میلیون کارمند در یک رستوران کالیفرنیایی اخراج یا دلسرد شده اند و 30٪ از 396 صاحب رستوران که انجمن مورد بررسی قرار داده است ، در معرض تعطیلی یا کوچک سازی قرار دارند.

در ماه دسامبر ، بخش اوقات فراغت و مهمان نوازی کالیفرنیا 117،000 شغل را از دست داد ، بزرگترین بخش در این ایالت ، و بیشتر این موقعیت ها در خدمات غذایی بود.

از دست دادن موقعیت های زیادی در رستوران ، بازار کار را برای کارگران بیکار به شدت رقابتی کرده و فشار بر جستجوی کار را افزایش داده است.

وینسنت کمپیلو ، متصدی بار 38 ساله در لس آنجلس ، در ابتدای شیوع همه گیر هر دو شغل خود را از دست داد و از آن زمان تاکنون با مزایای بیکاری زندگی می کند. وی شروع به شیفت کاری تصادفی کرد تا در پایان سال 2020 پر شود.

كمپيلو گفت: “مسخره است كه لوس آنجلس در حال حاضر افتتاح شده است.” “این ذهنم را جلب می کند و من نمی توانم آن را درک کنم.”

به گفته وی ، پیام Newsom به نظر می رسد شهر را به افرادی تقسیم کرده که ندارند و ندارند. مشتریان از بازگشت به رستوران در فضای باز استقبال می کنند ، اما کمپیلو پر از وحشت است. هنگامی که او جوان و سالم بود ، به شوخی گفت که نمی داند آیا او و کوید “با هم کنار می آیند” یا نه و نمی خواهند بدانند.

هنوز هم کمپیلو گفت اگر از او بخواهند ارتباطات و شبکه هایی را که برای ادامه کار به مدت طولانی لازم است حفظ کند ، به کارش برمی گردد. وی امیدوار است که واکسن را به محض ارائه به کارمندان خدمات غذایی دریافت کند.

كمپیلو گفت: “من نمی دانم كه چرا آنها باید مرا در این مکان قرار دهند تا كسی بتواند یك لیوان شراب طبیعی و یك بشقاب سوسیس بخورد.” “افرادی که شدیداً به درآمد نیاز دارند باید افرادی باشند که به آنها خدمت کنند و خود را در معرض خطر قرار دهند.”

مطالب مرتبط

تماس با ما ارسال یک نکته تاریخچه



[ad_2]

منبع: jonob-khabar.ir