[ad_1]

صاحبان رستوران های سانفرانسیسکو ، که هم اکنون در حال محدود کردن محدودیت های covid-19 هستند ، آماده اند تا در مورد ممنوعیت اجاق گازهای طبیعی در ساختمان های جدید در شهر بجوشند که از ژوئن اجرا می شود.

این ممنوعیت ، که سایر لوازم گازسوز را نیز تحت تأثیر قرار می دهد ، بخشی از یک کارزار سراسری است که با هدف کاهش انتشار کربن ایجاد می کند که باعث تغییرات آب و هوایی می شود و همچنین خطرات بهداشتی ناشی از قرار گرفتن در معرض گاز داخلی. یک ممنوعیت مشابه در برکلی در سال 2020 اعمال شد. اوکلند و سن خوزه اخیراً اقدامات مشابهی را اتخاذ کرده اند و سایر شهرهای کالیفرنیا نیز در حال بررسی آنها هستند.

طرفداران این ممنوعیت اظهار داشتند که طبق تحقیقات انجام شده توسط بودجه فدرال ، طرفداران این ممنوعیت به شواهدی مبنی بر اینکه اجاق های گاز سطوح خطرناکی از گازهای سمی مانند اکسید نیتروژن ، دی اکسید نیتروژن و فرمالدئید منتشر می کنند ، می توانند باعث مشکلات قلبی و ریوی ، بدتر شدن آسم و مرگ زودرس شوند. .

صاحبان رستوران می گویند این یک قانون رسوا و غیر ضروری است که گسترش و دهانه در ساختمان های جدید را غیرممکن می کند. آنها اضافه کردند که این نمک به زخم مشاغل سخت گیر ناشی از محدودیت های مخفی اضافه می کند.

متیو دولان ، سرآشپز و شریک رستوران 25 لوسک در سانفرانسیسکو گفت: “اگر از شر عنصر بنزین خلاص شوید ، فکر نمی کنم رستوران ها این کار را انجام دهند مگر اینکه مانند یک کافه با پرس پانینی باشید.” “هرکس این ایده را پخته باشد باید توبیخ شود.”

بسیاری تردید دارند که اجاق های با تهویه مناسب ، مشکلات سلامتی ایجاد می کنند. دولان گفت ، رستوران های کالیفرنیا باید دارای سیستم های تهویه مدرن باشند که محصولات جانبی را از احتراق گاز طبیعی خارج کرده و هوای تازه را به گردش در می آورند. وی گفت: “یک کارمند متوسط ​​در واقع با این مشکلات در ارتباط نیست.”

انجمن رستوران های کالیفرنیا در سال 2019 علیه برکلی به دلیل ممنوعیت آن شکایتی را مطرح کرد و معتقد بود که با برداشتن استیک ها ، رستوران های قومی و غیره ، طبخ گوشت آتشین ، سبزیجات سوخته و غذاهای ووک غیرممکن است.

معاون شهردار شین هو لیائو از سان گابریل ، حومه لس آنجلس با 200 رستوران ، اغلب آسیایی ، گفت: “شما نمی توانید با ووک الکتریکی آشپزی کنید.” “شما می توانید با آنها آشپزی کنید ، اما طعم خوبی نخواهد داشت.”

طرفداران این قانون می گویند این یک شناخت طولانی مدت از آسیب آلودگی در محیط داخلی است که توسط آژانس حفاظت از محیط زیست تنظیم نمی شود و از آنجا که 87٪ از زندگی یک فرد معمولی در خانه می گذرد از اهمیت بیشتری برخوردار است.

مطالعات به وضوح نشان می دهد که اجاق های گاز سطح بالقوه گازهای سمی را منتشر می کنند. اجاق های برقی نیز آلوده هستند ، اما در سطوح پایین تر. اگرچه اثبات اینکه اجاق های گاز باعث بدتر شدن سلامتی می شوند دشوار است ، اما مطالعات نشان می دهد بین استفاده از آنها و سطح بالاتر بیماری رابطه وجود دارد.

ساختمانها دومین درصد بزرگترین اثر کربن در سانفرانسیسکو را تشکیل می دهند ، تا حمل و نقل ، و گاز طبیعی بیش از 75 درصد آن را تشکیل می دهد. طبق کمیسیون انرژی کالیفرنیا ، تقریبا نیمی از خانه های کالیفرنیا از گاز طبیعی برای پخت و پز استفاده می کنند. اما تأثیر آن بر سلامتی به طور بالقوه خطر فوری تری نسبت به تغییرات آب و هوایی است.

یک مطالعه توسط دانشکده بهداشت عمومی UCLA در ماه ژوئن نشان داد که در سناریوهای شبیه سازی شده که در آن اجاق گاز و اجاق گاز به مدت یک ساعت بطور همزمان استفاده می شود ، غلظت دی اکسید نیتروژن معمولاً از میزان آلودگی دیکته شده توسط استانداردهای ملی و کالیفرنیا عبور می کند. وسایل گازسوز نیز مونوکسید کربن و ذرات منتشر می کنند.

ایفانگ ژو ، نویسنده اصلی مطالعه UCLA و استاد گروه بهداشت محیط گفت: “ثابت شده است که همه آنها برای سلامتی انسان مضر هستند.”

رافائل ماندلمان ، سرپرست سانفرانسیسکو ، حامی این ممنوعیت در شهر ، در بیانیه ای کتبی گفت که برق رسانی ساختمان “یک گام اساسی در رسیدگی به خطرات جدی برای سلامت عمومی و ایمنی گاز طبیعی و البته بحران آب و هوایی است که روز به روز در حال افزایش است. ” وی همچنین به گزارش موسسه راکی ​​کوه ، یک اتاق فکر انرژی پاک که میزان بالای انتشار در خانه ها و تجارت اجاق گاز را مشخص می کند ، استناد می کند.

در ماه نوامبر ، آژانس تنظیم هوای کالیفرنیا قطعنامه ای را برای محدود کردن میزان انتشار از وسایل گازسوز در ساختمان تصویب کرد و گفت که آلودگی می تواند کووید -19 را تشدید کند. فعالان اقلیم از کمیسیون انرژی کالیفرنیا می خواهند که ممنوعیت اتصالات گاز را در به روزرسانی بعدی مقررات ساختمان ، که کل ایالت را تحت تأثیر قرار خواهد داد ، درج کند.

فشار مشابهی در ماساچوست نیز وجود داشت. قدیمی ترین جامعه پزشکی کشور اولین نفری بود که اثرات پخت و پز را بر سلامتی در دسامبر گذشته تشخیص داد ، اگرچه همچنین اشاره کرد که تهویه چنین اثراتی را کاهش می دهد.

هنگام مراقبت از کودکان مبتلا به آسم ، متخصصان بهداشت باید بپرسند ، “شما چه نوع اجاق گاز دارید؟” گفت دکتر تی استیفن جونز ، یکی از کارمندان سابق مرکز کنترل و پیشگیری بیماری ها که با همکاری بودجه قطعنامه ای در مورد مسئله ماساچوست تهیه کرد. جامعه پزشکی

اعضای جامعه از داده ها در مورد چگونگی اجاق گاز می توانند کودکان را مریض کنند ، متحیر شدند.

“این واقعاً در بین عموم مردم معمول نیست. دکتر هدر آلکر ، رئیس کمیته محیط زیست و بهداشت عمومی گفت:

افراد کم درآمد در معرض خطر ویژه ای قرار دارند ، زیرا آنها معمولاً در خانه های کوچکتری زندگی می کنند که در آن گازها می توانند متمرکز شوند. می توانید از وسایل آشپزخانه برای گرمای بیشتر استفاده کنید. بر اساس یک مطالعه UCLA ، نمی توان تجهیزات قدیمی را به راحتی نگهداری یا جایگزین کرد ، خصوصاً اگر اجاره داشته باشند.

یک مطالعه با بودجه دولت در سال 2014 نتیجه گرفت که ساکنان 62٪ از خانه هایی که وی در جنوب کالیفرنیا اندازه گیری کرده است به طور مرتب از طریق وسایل بدون کاپوت در سطوح بالاتر از استانداردهای بهداشتی در معرض دی اکسید نیتروژن قرار دارند. مطالعه ای که به سفارش DOE در سال 2012 انجام شد ، نشان داد كه ذرات حاصل از احتراق گازهای داخلی می توانند به ریه ها آسیب برسانند و امید به زندگی را كاهش دهند.

زو گفت ، با تمیزتر شدن هوای بیرونی ، سیاست مداران تمرکز بیشتری بر کیفیت هوای داخلی دارند که قبلا “زیر رادار بود” و معمولاً توسط دولت های ایالتی یا فدرال تنظیم نمی شود.

منتقدان این ممنوعیت ها می گویند برق گرانتر از گاز طبیعی است و قیمت ها را افزایش می دهد ، به ویژه برای ساکنان کم درآمد کار دشواری است. همه شهرها دور از بنزین نیستند.

بیش از 100 شهر کالیفرنیا ، از جمله سان گابریل ، قطعنامه هایی را به زبانی که توسط شرکت گاز جنوب کالیفرنیا پیشنهاد شده و “راه حل های متعادل انرژی” را تأیید کرده اند ، تصویب کرده اند.

لیائو علاوه بر عدم امکان تقریباً مخلوط کردن صحیح غذا با برق ، نگران این است که ساکنان را مجبور به اتکا فقط به شبکه برق متراکم ایالت کنند ، که سال گذشته با قطع برق مواجه شد. وی بر تولید گاز مشتق از متان خالص که از مواد غذایی پوسیده گرفته می شود ، اصرار ورزید ، این فرآیند هضم بی هوازی است. Riverside چنین پروژه ای دارد. معاون شهردار اذعان کرد: اما این رویکرد نیاز به بودجه و توسعه بیشتری دارد تا مقیاس پذیر باشد.

مالکان و سرآشپزان می گویند ، ممنوعیت گاز می تواند بار اضافی برای رستوران هایی ایجاد کند که برای زنده ماندن از سختگیری های سخت تلاش می کنند.

دولان گفت: “این آخرین چیزی است که اکنون در جهان به آن نیاز داریم.” “این یک بار اضافی برای یک صنعت از قبل سنگین است.”

اما مدافعان تغییر می گویند مردم باید به شیوه ای جدید به مسئله نگاه كنند.

بردی سیلز ، یکی از اعضای ارشد موسسه کوهستان های راکی ​​گفت: “وقتی در واقع متوقف می شوید و فکر می کنید به عنوان” این وسیله گازسوز است که در وسط خانه من است “، نوعی تغییر ذهنیت است. “فکر نمی کنم این غیر واقعی باشد که فکر کنیم در طی یک یا دو نسل ما به مکانی می رسیم که فرزندان ما هرگز نمی توانند تصور کنند چرا ما می خواهیم سوخت های فسیلی را در آشپزخانه خود بسوزانیم که برخی از آلاینده های مشابه را منتشر می کند. از لوله های اگزوز. “

این داستان توسط KHN تولید شده است ، که کالیفرنیا Healthline ، تحریریه مستقل بنیاد بهداشت کالیفرنیا را منتشر می کند.

موضوعات مرتبط

تماس با ما ارسال یک نکته تاریخچه



[ad_2]

منبع: jonob-khabar.ir