چادرها ، گل های ایگلو ، گنبدها: چقدر غذا خوردن در فضای باز در زمستان امن است؟


با فرا رسیدن زمستان و شیوع ویروس کرونا در کشور ، صنعت رستوران داری که انتظار می رود در سال 2020 235 میلیارد دلار ضرر داشته باشد ، حتی در ماه های سرد زمستان گزینه های فضای باز را نگه می دارد.

چادرها ، سایبان ها ، گلخانه ها ، حتی گل های بتونی و انواع سازه های نیمه باز در رستوران های سراسر کشور ظاهر شده اند.

مالکان به عنوان یک نجات دهنده به این گزینه ها متوسل می شوند تا چندین جدول را پر کنند و حداقل فرصتی برای ارائه تجربه ایمن تر دارند.

مایک واتلی از انجمن ملی رستوران ها گفت: “ما در تلاش هستیم تا هر کاری که می توانیم انجام دهیم تا فصل پخت و پز هر چه بیشتر تمدید شود.”

دوران وحشتناک این صنعت را مجبور به یافتن راه هایی برای بقا کرد. واتلی گفت بیش از 100000 رستوران “کاملاً تعطیل” هستند.

واتلی گفت: “زمستان سختی خواهد بود.” “با افزایش سرما ، رستوران های بیشتری را نزدیک خواهیم دید.”

در ماه های اخیر ، با توجه به خطر بالای انتشار ویروس در محیط های شلوغ ، بسیاری از شهرها و ایالت ها محدودیت هایی را برای غذا خوردن در محیط داخلی اعمال کرده اند.

بسیاری فضای داخلی را محدود کردند. دیگران به طور کلی شام را می بندند ، مانند ایلینوی و میشیگان. دیگران حتی پا را فراتر گذاشتند: لس آنجلس و بالتیمور غذا خوردن در محیط داخلی و خارج را ممنوع کردند. فقط صادرات غذا مجاز است.

کسانی که می توانند در فضای باز ، پاسیو یا پیاده رو به مشتریان خدمات ارائه دهند ، سازگاری خلاقانه ای دارند که می تواند میز را در روزهای سرد زمستان امکان پذیر کند.

ایالت واشنگتن در اواسط ماه نوامبر داخل کشور را بست و با افزایش بیماری ویروس کرونا ، این ممنوعیت را حفظ کرد.

رستوران معتبر Canlis در سیاتل یک راهرو پارکینگ پیچیده ساخته است.

شامل یک شومینه در فضای باز و راهروهایی با روکش چوب است که بین درختان کاج کوچک و چادرهای گرد می پیچد. خوشه فروشگاه ها تلاش خانواده کانلیس برای زنده نگه داشتن ناهار خوری های خوب در طی همه گیر ، در زمستان معمولاً طولانی و مرطوب سیاتل است.

از میهمانان ورودی با یک دماسنج پیشانی برای اندازه گیری درجه حرارت آنها و یک لیوان سیب داغ استقبال می شود.

قوانین جدید برای غذاخوری در فضای باز در واشنگتن از Canlis می خواهد مواردی از قبیل نحوه تهویه مناسب فروشگاه ها و ضد عفونی مبلمان گران قیمت را در نظر بگیرد.

ساختارها بعد از هر شام تمیز می شوند. پیشخدمت ها با ماسک N95 به سرعت می آیند و می روند.

تیم بیکر ، صاحب سان فرمو در سیاتل ، یک توپ هوای گرم در اختیار دارد که قبل از هر نشست در آن برای تغذیه در گل ایگلو استفاده می کند. وی می گوید ، پس از تهویه کامل ، دستگاه فضای داخلی را گرم می کند و همچنین به پراکنده کردن ذرات عفونی باقی مانده کمک می کند. (ویل استون)

این فضاها چقدر ایمن هستند؟

رویکرد مدرن دیگر میز بیرونی شامل گل ایگلو های واضح و سایر سازه های گنبدی شکل است که در بین صاحبان رستوران ها در سراسر کشور محبوب شده است.

تیم بیکر ، صاحب رستوران ایتالیایی San Fermo در سیاتل ، مجبور شد که ایگلوی خود را از لیتوانی سفارش دهد و با کمک پسرش آنها را ایجاد کند.

سیاست رستوران وی این است که فقط دو نفر می توانند در یک زمان در یک ایگلو حضور داشته باشند تا خطر شام را از خانه های مختلف کاهش دهند.

“شما با شخصی از خانه خود کاملاً در فضای خود حبس شده اید. وی گفت: “این گنبدها از شما در برابر همه افرادی که در پیاده رو قدم می زنند محافظت می کند و پیشخدمت با شما وارد نمی شود.”

بیکر گفت که با کارشناسان جریان هوا مشورت کرده و تصمیم گرفته است پس از خروج هر گروه از بازدیدکنندگان از ایگلو ، و قبل از ورود گروه بعدی برای پاک سازی هوا در ساختار ذرات عفونی ، از یک اسلحه هوای گرم صنعتی استفاده کند.

بیکر گفت: “این توپ شلیک می کند و هوا را به شدت مهاجم می کند و به سرعت ذرات را پراکنده می کند.”

گل ایگلو در رستوران او به یک جاذبه اصلی تبدیل شده است.

وی گفت: “من به هر آنچه می توانیم برای هیجان زده كردن مردم در حال حاضر انجام دهیم افتخار می كنم ، زیرا به آن نیاز داریم.” “همه ما از لحاظ عاطفی توسط همه گیری خرد شده ایم.”

ریچارد کورسی ، کارشناس کیفیت هوا و رئیس مهندسی و علوم کامپیوتر در دانشگاه ایالتی پورتلند در اورگان ، گفت: همه ساختارهای خارجی یکسان ساخته نشده اند.

کورسی گفت: “این طیف گسترده ای است.” “مطمئن ترین چیزی که ما در مورد آن صحبت می کنیم دیوار و سقف نیست. و سپس بدترین چیز کاملاً بسته می شود ، که اساساً یک چادر داخلی است ، به خصوص اگر تهویه مناسب و فاصله جسمی خوبی وجود نداشته باشد.

در حقیقت ، كورسی گفت ، بعضی از غذاخوری های خارج از خانه كه بسته هستند و میزهای زیادی به هم نزدیك هستند ، در نهایت خطرناكتر از بودن در خانه است زیرا تهویه هوا ضعیف تر است.

غذا خوردن در فضای باز ، بدون هیچ چیز ، بسیار ایمن تر است زیرا “سرعت هوا بالاتر ، پراکندگی و اختلاط بیشتری نسبت به داخل خانه دارد” ، به این معنی که قطرات موجود در هوا که ویروس را در خود جای داده اند تجمع نمی یابند و در نزدیکی افراد تمرکز کمتری دارند. به همدیگر

کورسی گفت: “اگر آنها بخاری داشته باشند ، تهویه بسیار خوبی خواهید داشت.” “هوا وقتی گرم شود بالا می رود و هوای سرد وارد می شود.”

وی گفت: در صورت تهویه مناسب و تمیز شدن بین اتاق غذاخوری ، گنبدهای خصوصی می توانند كاملاً ایمن باشند. این امر همچنین حاکی از این است که هرکسی از این سازه تغذیه می کند با هم زندگی می کنند ، بنابراین قبلاً در معرض میکروب های دیگری قرار گرفته است.

اما کورسی گفت که او هنوز یکی از غذاهای آشپزی جدید را نخورد ، “اگرچه من می دانم که خطر انتشار COVID-19 در مقایسه با اکثر گزینه های داخلی بسیار کمتر است.”

این داستان بخشی از اتحاد اخبار سلامت بین NPR و Kaiser Health News است.


منبع: jonob-khabar.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>