یورت ، گل ایگلو و گنبدهای پاپ آپ: خوردن غذا در فضای باز در زمستان چقدر ایمن است؟


با آمدن زمستان و شیوع ویروس کرونا در ایالات متحده ، صنعت رستوران – با 235 میلیارد دلار خسارت در سال 2020 – حتی در سرما و مبهم بودن زمستان آمریکا نیز به تکنیک های نگهداری شام در فضای باز پایبند است.

یورتها ، گلخانه ها ، ایگلوها ، چادرها و انواع سازه های فضای باز نیمه باز در رستوران های سراسر کشور ظاهر شده اند. مالکان برای کمک به پر کردن برخی از جداول ، حداقل فرصتی برای تجربه ایمن تر ، به عنوان یک حلقه نجات به آنها مراجعه کرده اند.

مایک واتلی از انجمن رستوران های ملی گفت: “ما در تلاش هستیم تا هر کاری که می توانیم انجام دهیم تا فصل ناهار خوری در فضای باز را هرچه بیشتر تمدید کنیم.”

دوران وحشتناک این صنعت را مجبور به یافتن راه هایی برای بقا کرد. واتلی گفت بیش از 100000 رستوران یا “کاملاً بسته شده اند و یا با هر کیفیتی برای کار باز نیستند”.

واتلی گفت: “این یک زمستان سخت و سخت خواهد بود.” “همانطور که می بینید شام در خارج از منزل از نظر هوای سرد امکان پذیر نیست یا متأسفانه از نظر مقررات دولتی ، تعداد بیشتری از کارگران را از کار خارج خواهید کرد.”

در ماه های اخیر ، با توجه به خطر بالای شیوع ویروس در این شرایط شلوغ ، بسیاری از شهرها و ایالت ها محدودیت های زیادی را در غذا خوردن در محیط داخلی اعمال کرده اند.

بسیاری از آنها برای شام اشتغال محدودی در رستوران ها دارند. برخی به طور کلی میز را متوقف کردند ، از جمله میشیگان و ایلینوی. دیگران حتی فراتر رفته اند. لس آنجلس و بالتیمور ناهار خوری را در داخل و خارج از منزل متوقف کردند. فقط حمل مجاز است.

کسانی که می توانند در فضای باز ، پاسیو یا پیاده رو به مشتریان خدمات ارائه دهند ، سازگاری خلاقانه ای دارند که می تواند وعده های غذایی را در اعماق سرد زمستان امکان پذیر کند.

یورت را در آغوش بگیرید

ایالت واشنگتن در اواسط ماه نوامبر سالن غذاخوری سرپوشیده را بسته و با افزایش بیماری ویروس کرونا ، این ممنوعیت را حفظ کرد.

در یک شب مهیج دسامبر ، سرورهای یک رستوران عالی در Canlis سیاتل با پوشیدن فلانل و جلیقه های پف کرده در پارکینگ جمع شده بودند در حالی که رئیس آنها ، مارک Canlis ، قبل از یک شب شلوغ تماس می گرفت.

كانلیس با اشاره به رستوران خود مشرف به دریاچه یونیون گفت: “مهمان نوازی در اینجا دقیقاً مانند آنجاست.” “اما به نظر می رسد واقعاً متفاوت است ، بنابراین سعی کنید آنها را به یورتهای کاری که ما انجام می دهیم دعوت کنید.”

کانلیس یک دهکده یورت پیچیده در پارکینگ کنار رستوران چند طبقه خانواده اش ساخته است.

شامل یک شومینه در فضای باز و راهروهای سنگفرش شده بین درختان کاج کوچک و چادرهای مدور است. جمع آوری یورت ، با پنجره های پنجره باز ، بهترین تلاش خانواده Canlis برای زنده نگه داشتن غذای لذیذ در طی یک بیماری همه گیر و زمستان معمولاً طولانی و مرطوب در سیاتل است (محلی که به آن تاریکی بزرگ گفته می شود).

از میهمانان ورودی با یک دماسنج پیشانی برای اندازه گیری درجه حرارت آنها و یک لیوان سیب داغ استقبال می شود.

كانلیس درباره محدودیت های غذا خوردن در فضای باز گفت: “این بهانه ای به ما می دهد كه متفاوت بیندیشیم.”

یورت ها برای محافظت از غذاخوری ها در مقابل عناصر و ذرات هوای عفونی که در غیر این صورت ممکن است از میز به میز دیگر گسترش یابد ، طراحی شده اند.

غذا خوردن در چنین سازه هایی بدون خطر نیست: مهمانان می توانند مدت زمان طولانی و بدون ماسک ، نزدیک به یکدیگر نشسته و از ماهواره ویروس بگیرند. اما کانلیس گفت که هیچ راهی آسان برای تعیین اینکه آیا هر یک از اعضای یک گروه ناهار خوری از یک خانوار است وجود ندارد.

وی گفت: “من فرماندار یا CDC نیستم.” “من حدس می زنم اگر آنجا پشت میز باشید ، سلامتی خود را به دست خود خواهید گرفت.”

قوانین جدید برای غذاخوری در فضای باز در واشنگتن از کنلیس خواسته است مواردی مانند نحوه تهویه مناسب یورت و بازسازی مبلمان گران قیمت را در نظر بگیرد.

“اینچ مربع حجم یوست چقدر است؟” اندازه در و پنجره ها چقدر است؟ چند دقیقه به یورت اجازه می دهیم نفس بکشد؟ کانلیس گفت.

ساختارها پس از پایان غذا خوردن و مهمانی ها تمیز می شوند. در طول غذا ، پیشخدمت ها با ماسک N95 به سرعت می آیند و می روند.

تیم بیکر ، مالک سان فرمو در سیاتل ، یک توپ هوای گرم در اختیار دارد که قبل از هر نشست برای تغذیه از آن در گل ایگلو استفاده می کند. وی می گوید ، پس از تهویه کامل ، دستگاه فضای داخلی را گرم می کند و همچنین به پراکنده کردن ذرات عفونی باقی مانده کمک می کند. (ویل استون)

ایگلو ، گنبد ، چادر: چقدر ایمن هستند؟

سایر ناهارخوری های فضای باز با ظاهری مدرن تر شامل ایگلوهای شفاف و دیگر سازه های گنبدی است که در بین صاحبان رستوران در سراسر کشور محبوب شده است.

تیم بیکر ، صاحب رستوران ایتالیایی San Fermo در سیاتل ، مجبور شد که ایگلو خود را از لیتوانی سفارش دهد و با کمک پسرش آن را جمع کند.

سیاست رستوران وی این است که فقط دو نفر می توانند به طور هم زمان در ایگلو باشند تا خطر جمع شدن افراد از خانه های مختلف کاهش یابد.

“شما با شخصی در خانه خود کاملاً در فضای شخصی خود قفل شده اید. وی گفت: “این گنبدها از شما در برابر همه افرادی که در پیاده رو عبور می کنند محافظت می کند و سرور با شما وارد نمی شود.”

بیکر گفت که برای پاک کردن هوای داخل ساختار از ذرات عفونی باقی مانده ، پس از خروج هر گروه از شام و قبل از ورود مجموعه بعدی ، از متخصصان جریان هوا مشورت کرده و تصمیم گرفته است از یک اسلحه هوای گرم صنعتی استفاده کند. .

بیکر گفت: “شما این توپ را شلیک می کنید و هوا واقعاً به شدت حمله می کند”.

گل مینا های رستوران وی به یک جاذبه اصلی تبدیل شده اند.

وی گفت: “من مخصوصاً به هر آنچه می توانیم برای هیجان زده كردن مردم در حال حاضر انجام دهیم افتخار می كنم ، زیرا به آن نیاز داریم.” “همه ما از این نظر احساسی خرد شده ایم.”

ریچارد کورسی ، کارشناس کیفیت هوا و رئیس مهندسی و علوم کامپیوتر در دانشگاه ایالتی پورتلند در اورگان ، گفت: همه ساختارهای غذا خوردن در فضای باز به یک شکل ایجاد نشده اند.

کورسی گفت: “این طیف گسترده ای است.” “امن ترین چیزی که ما در مورد آن صحبت می کنیم بدون دیوار است – سقف. و سپس بدترین حالت کاملاً بسته می شود – که اساساً یک چادر داخلی است – خصوصاً اگر تهویه مناسب و فاصله فیزیکی خوبی وجود نداشته باشد. “

در حقیقت ، كورسی گفت ، بعضی از غذاخوری های فضای باز كه تعطیل هستند و میزهای زیادی در كنار هم قرار دارند ، در نتیجه خطرناكتر از بودن در خانه است زیرا تهویه هوا بدتر است.

تغذیه واقعاً در فضای باز ، بدون هیچ گونه پناهگاه موقت ، بسیار ایمن تر است زیرا “دارای سرعت هوای بالاتر ، پراکندگی بیشتر و اختلاط بیشتر از خانه است” ، به این معنی که قطرات مخفی می شوند هنگامی که افراد به هم نزدیک هستند ، ویروس تجمع نمی یابد و غلظت آنها کمتر است.

کورسی گفت: “اگر آنها بخاری داشته باشند ، در واقع تهویه بسیار خوبی خواهید داشت.” “هوا وقتی گرم شود بالا می رود و سپس هوای خنک وارد می شود.”

وی گفت: “غلافها” یا “گنبدهای” خصوصی در صورت تهویه مناسب و تمیز شدن در بین غذاخوری ها می توانند کاملا ایمن باشند. این امر همچنین حاکی از این است که هرکسی از این سازه تغذیه می کند با هم زندگی می کنند ، بنابراین قبلاً در معرض میکروب های دیگری قرار گرفته اند.

اما کورسی گفت که او هنوز هم برای خوردن غذا در یکی از بسیاری از رستوران های خارج از منزل بیرون نمی رود – “اگرچه من می دانم که آنها خطر بسیار کمتری دارند” برای گسترش covid-19 از بسیاری از گزینه های داخلی.

این داستان از همکاری بهداشت و درمان NPR با اخبار سلامت قیصر.


منبع: jonob-khabar.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>