COVID در رستوران ها ، پیگیری ناموفق تماس باعث می شود که مهمانان از انجام کار مطمئن نباشند


شیوع COVID-19 رستوران های منطقه لس آنجلس را تحت تأثیر قرار داده است ، از پاندا اکسپرس در دره سان تا کافه بروین در دانشگاه کالیفرنیا. اگر در لس آنجلس زندگی می کنید ، می توانید به گزارش این شیوع در وب سایت وزارت بهداشت دسترسی پیدا کنید.

در بیشتر مناطق کشور ، مسافران غذا نمی دانند کدام رستوران ها با شیوع COVID-19 مرتبط هستند.

به نظر می رسد رستوران ها از جمله متداول ترین مکانهای آلوده به ویروس هستند ، اما ردیابی تماس آنقدر ضعیف است که خدمات بهداشتی کمی توانسته اند این بیماری را به رستوران ها مرتبط کنند.

هنگامی که کالیفرنیا Healthline با دپارتمان های بهداشتی در 25 شهرستان پرجمعیت ایالات متحده تماس گرفت ، فقط 9 کشور تأیید کردند که آنها در حال جمع آوری و گزارش داده ها در مورد ارتباط احتمالی بین رستوران ها و موارد COVID هستند.

تا تاریخ 30 نوامبر ، 13 کشور از 25 شهرستان تغییری در سیاست های غذایی داخلی خود اعلام نکرده اند ، اگرچه تعداد عفونت های جدید COVID در کشور به رکورد رسیده است.

اگرچه محققان بهداشت عمومی متقاعد شده اند که غذا خوردن در محیط داخلی در مناطقی که COVID-19 در آن شیوع دارد یک فعالیت پرخطر است ، اما به دست آوردن داده های قابل اعتماد برای توجیه محدودیت های رستوران دشوار است.

تحقیقات جامع و با بودجه کافی در مورد این بیماری برای تعیین محل قرارگیری افراد در معرض ویروس کرونا مورد نیاز است ، و تلاش های مشابه برای ردیابی تماس در اکثر مناطق کشور انجام نشده است.

این امر دستیابی به اطلاعات خاص در مورد رستوران ها و بارهای پر خطر را دشوارتر کرده و ممکن است به احساس درماندگی در برابر بیماری همه گیر در بین مصرف کنندگان و کارمندان کمک کند.

دکتر بیل میلر ، رئیس تحقیقات در دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه اوهایو گفت ، این نباید چنین باشد.

وی افزود: “ما واقعاً فرصت را از دست دادیم تا از رهگیری سیستماتیک تماس استفاده كنیم تا” اطلاعات مفیدی را كه به ما ایده می دهد در مورد جایی كه ممكن است نیاز به مداخله داشته باشیم ، ارائه دهیم.

برای ردیابی تماس با سایر بیماری های عفونی ، مانند HIV / AIDS ، محققان اغلب از بیماران می خواهند تماس هایی را که می توانند ویروس را با آنها مشترک کنند به یاد آورند. آنها همچنین عمیقاً به گذشته بیمار می پردازند تا مشخص کنند چه کسی ممکن است آنها را آلوده کند.

اما ردیابی تماس با COVID-19 این روش را در ایالات متحده دنبال نکرد ، بخشی از این امر به دلیل کمبود منابع و اعتماد عمومی بود. بخشهای ردیابی تماس کمترین کار را انجام می دهند ، داده های کمی را جمع آوری می کنند و با افراد بی اعتماد و اغلب بی پاسخ برخورد می کنند.

با پیروان تماس در Maricopa County ، آریزونا ، دانستن نام افراد نسبت به مکانی که ویروس کرونا گسترش می یابد ، اولویت است. ران کلمن ، سخنگوی شهرستان گفت ، به استثنای مراکز مراقبت طولانی مدت و چندین مکان دیگر ، محققان اعتقاد ندارند که شیوع بیماری وجود دارد تا زمانی که آنها توانستند 10 مورد بالقوه را در یک مکان ردیابی کنند.

با نزدیک شدن به زمستان و جمع شدن هرچه بیشتر افراد در خانه ها ، بسیاری از دولت های محلی کور می شوند ، کمبود داده برای ایجاد و تنظیم سیاست های محدود کردن COVID وجود دارد ، که می تواند تأثیر قابل توجهی در تعداد فزاینده موارد داشته باشد.

میلر گفت: “تصور كنید یك رویداد بزرگ ورزشی وجود دارد.” اگر شما تأیید نکنید که به عنوان مثال ، یک فرد مثبت فکر در COVID به یک میله پر از افراد برای دیدن او رفته است ، “شما یک گروه کامل را که توسط یک موقعیت اجتماعی ایجاد شده است از دست خواهید داد”.

ویروس عمدتا از طریق قطرات تنفسی منتشر می شود ، که فرد آلوده می تواند با عطسه ، سرفه یا گفتگو آزاد کند و غذا خوردن در رستوران چندین فعالیت پر خطر را در یک مکان ترکیب می کند: در هنگام خوردن و آشامیدن بدون ماسک ، جمع شدن با افراد بیرون. بادکنک “در خانه و چت معمولی. اگر غذا در داخل منزل سرو شود ، عدم تهویه این خطرات را به دلیل احتمال باقی ماندن ویروس در هوا ترکیب می کند.

مطالعه منتشر شده در مورد نقش رستوران ها در بیماری همه گیر بسیار بارز است. تمام تحقیقات تصویری هولناک از میزان قدرتمند بودن رستوران ها در توزیع COVID-19 ارائه می دهد.

مطالعه انجام شده توسط مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها (CDC) در 10 کشور نشان داد کسانی که آزمایش COVID-19 مثبت داشتند بیش از دو برابر احتمال دارد بگویند دو هفته زودتر در یک رستوران بودند. شروع بیماری آنها ، در مقایسه با کسانی که تست منفی داشتند. رفتن به رستوران تنها فعالیتی است که به طور قابل توجهی بین کسانی که تست داده اند و کسانی که آزمایش منفی آزمایش ویروس کرونا دارند متفاوت است.

کیوا فیشر ، متخصص اپیدمیولوژی CDC و نویسنده اصلی مطالعه ، گفت: به عنوان مثال ، این مطالعه افزایش خطر ابتلا به عفونت در ارتباط با خرید ، ملاقات با 10 نفر یا کمتر یا گذراندن وقت در مطب را نشان نمی دهد.

جای تعجب نیست که به نظر می رسد محدودیت های رستوران در کاهش شیوع ویروس در جامعه مثر است. به گفته محققان دانشگاه ورمونت ، از بین بسیاری از محدودیت ها در فاصله اجتماعی که ایالت ها در ابتدای شیوع بیماری همه گیر اعمال کردند ، بستن رستوران ها بیشترین تأثیر را در کاهش شیوع بیماری داشت.

مطالعه ای که اخیراً از دانشگاه استنفورد انجام شده و از داده های تلفن های همراه از شهرهای مختلف برای شبیه سازی شیوع ویروس ها استفاده می کند ، نشان می دهد که رستوران های با ظرفیت کامل چهار برابر بیشتر از دومین مورد بد آلوده به COVID-19 هستند. . : سالن های ورزشی داخلی

جور لسكووتس از دانشگاه استنفورد ، نویسنده اصلی این تحقیق ، گفت: این مدل پیش بینی می كند كه فقط 10٪ از “نقاط دیدنی” – اماكن عمومی كه مردم در آن جمع می شوند – بیش از 80٪ از عفونت هایی را كه در اماكن عمومی رخ می دهد ، نشان می دهد. داده برای تلفن های همراه

لسکوت افزود: “تعداد کمی از سایتهای گسترده باعث اکثریت عفونتها می شوند.” ویژگی این مکان ها این است که “مردم دور هم جمع می شوند و مدت طولانی در آنجا می مانند”.

با این حال ، هیچ یک از این مطالعات به طور قطعی اثبات نمی کنند که غذا خوردن در رستوران ها باعث عفونت می شود ، محققان خاطرنشان کردند. شناسایی یک مورد در یک رستوران خاص یا گروهی از رستوران ها به نوعی تحقیق در محل نیاز دارد که تعداد کمی از جوامع توانسته اند انجام دهند.

فیشر گفت: اپیدمیولوژی CDC: “شما باید فرد را ردیابی کنید و داده ها و جزئیات بسیار بیشتری داشته باشید تا بتوانید این ادعا را مطرح کنید.”

بسیاری از کشورها توانسته اند ردپای فردی ویروس را ردیابی کنند. به عنوان مثال ، در چین ، ردیابی تماس نشان داده است که چگونه تهویه مطبوع یک رستوران می تواند قطرات ویروس را از یک بیمار مثبت از یک میز به دو میز منتقل کند و باعث آلودگی 9 نفر شود.

در ژاپن ، محققان از ردیابی تماس برای شناسایی غلظت بیماری در مکان های زندگی یا اجتماع افراد استفاده می کنند. محققان از حدود 3000 مورد تایید شده از ژانویه تا آوریل در آن کشور ، 61 گروه را شناسایی کردند که 16٪ آنها در رستوران ها یا بارها بودند.

این واقعیت که هیچ پیگیری جامعی از تماس ها حاصل نشده است ، به این معنی است که تصمیم گیری در مورد بستن رستوران ها یا تعداد زیادی مشتری در یک زمان اجازه می دهد تا حد زیادی به فضای سیاسی محلی بستگی داشته باشد. از آنجا که داده های ردیابی تماس ناقص است ، همیشه ارتباط محدودیت های رستوران در جامعه با تعداد موارد آسان نیست.

در سان دیگو ، جایی که ناهار خوری رستوران مجاز بود ، با شروع سیستم مرحله به مرحله ایالت در ماه آگوست ، 9.2٪ از ساکنان آلوده به COVID گزارش دادند که طی دو هفته از شروع COVID به یک بار یا رستوران مراجعه کرده اند. علائم شما تغذیه خانگی در 14 نوامبر ممنوع شد زیرا شهرستان برای موارد ثبت شده که منجر به تعطیلی مورد نیاز دولت می شود ، به آستانه رسیده است.

در همین حال ، در هوستون ، 8.7٪ از افراد COVID مصاحبه شده برای ردیابی تماس ، یک رستوران ، کافی شاپ یا کافی شاپ را از 1 ژوئن به عنوان منبع بالقوه تماس معرفی می کنند. رستوران های آنجا از اواسط سپتامبر مجاز به کار با 75 درصد ظرفیت داخلی خود هستند.

سایر مقامات محلی سطح پایینی از تکمیل ردیابی تماس را دارند که ممکن است داده های جمع آوری شده مربوط نباشد

به عنوان مثال ، در فیلادلفیا ، فقط 2٪ از بیماران مبتلا به COVID که با تماس های پیگیری مصاحبه می شوند ، مراجعه به یک رستوران را گزارش می دهند و این شهر به 8 ر سپتامبر اجازه می دهد تا رستوران ها دوباره بازگشایی و غذا بخورند. اما مشخص نیست که چهره های شهر چقدر نماینده هستند. در هفته گذشته ، محققان فیلادلفیا فقط با 29٪ از 2،110 مورد مثبت ارتباط برقرار کردند. با این حال ، در 20 نوامبر ، غذا خوردن در داخل برای مبارزه با افزایش موارد ممنوع شد.

در کالیفرنیا ، این ایالت فعالیت های تأسیسات را بر اساس تعداد کل موارد و وضعیت مثبت در هر شهرستان محدود می کند. اما شهرستانهایی که برنامه های ردیابی تماس قوی تری دارند ، مانند لس آنجلس ، با مصاحبه با بیماران مثبت توانسته اند به اطلاعات مهم دسترسی پیدا کنند.

طبق گفته وزارت بهداشت عمومی ، در لس آنجلس ، 6٪ از عفونت های COVID در بین مراجعان رستوران ها اتفاق می افتد ، اگرچه از زمان آغاز سیستم سطح فعلی ایالت در ماه آگوست ، فقط آشپزها مجاز به این کار هستند.

شیرا شافیر ، استاد بهداشت عمومی و اپیدمیولوژی در UCLA ، گفت: این داده ها نشان می دهد که حتی سرآشپزها نیز می توانند ویروس را گسترش دهند.

شافیر برای صادرات غذا خریداری می کند و بنابراین از رستوران های محله خود حمایت می کند ، اما از فوریه تاکنون غذا نخورده است زیرا معتقد است این خطر برای او و سایر مشتریان و یا کارگران رستوران ارزش ندارد.

وی در پایان گفت: “من نمی خواهم كه كسی ریسك كند كه من آمادگی آن را ندارم.”


منبع: jonob-khabar.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>