سیر سیاه اصل

خواص سیر سیاه چیست؟ فواید سیر سیاه برای معده، دیابت و لاغری + طریقه مصرف

اگر می‌خواهید که چربی‌های مضر خون شما کاهش پیدا کند و التهاب و درد مفاصل خود را بهبود ببخشید توصیه می‌شود از سیر سیاه استفاده کنید. فرآیند تخمیر سیر تازه باعث می‌شود که ترکیبات فعال آن افزایش یابد و به شکلی ملایم‌تر و قابل‌هضم‌تر برای دستگاه گوارش تبدیل شود. این ماده با تقویت باکتری‌های مفید روده (پروبیوتیک‌ها) به تعادل فلور روده کمک می‌کند که این امر نقش مهمی در بهبود فرآیند هضم و جلوگیری از مشکلاتی مانند یبوست، نفخ و سوءهاضمه دارد.

یا گاهی مواد غیر مضر مانند گرده گل ها را مضر تشخیص داده و به آن ها واکنش نشان می دهد. در این مواقع باید با داروهای ضد حساسیت و ضد التهابی واکنش نادرست بدن را کنترل کرد. تخمیر سیر تازه به این صورت است که آن را به مدت ۵۰ تا ۹۰ روز در دمای ۶۰ تا ۷۷ درجه و در رطوبت ۸۰ تا ۹۰ درصد نگهداری می کنند.

علاوه بر این، کالری و کربوهیدرات موجود در سیر سیاه اندکی بالاتر از سیر معمولی است، اما این افزایش به دلیل قندهای طبیعی ایجاد می‌شود که طی تخمیر تولید می‌شوند و انرژی بیشتری فراهم می‌کنند. در فرآیند تهیه سیر سیاه فعالیت آنتی اکسیدانی سیر به میزان قابل توجهی افزایش پیدا می کند. آنتی اکسیدان های موجود در سیر سیاه با کاهش التهاب می توانند به تقویت سیستم ایمنی بدن شما کمک کنند. آنتی اکسیدان ها با رادیکال های آزاد مبارزه می کنند و از استرس اکسیداتیو که منجر به آسیب سلولی می شود جلوگیری می کنند. سیستم ایمنی سالم به این معنی است که بدن شما قادر است به طور موثرتری با عفونت ها و باکتری ها مبارزه کند.

همچنین آنتی‌اکسیدان‌های سیر از پوست در برابر آسیب‌های رادیکال‌های آزاد محافظت کرده و علائم پیری مانند چین‌وچروک را کم می‌کند. سیر سیاه یک نوع سیر تخمیر شده‌است که احتمالا برای خیلی از ما ناشناخته است. برای سیر سیاه تبلیغات بسیاری می‌شود که لاغر کننده و چربی سوز است، اما در حقیقت اثر خاص و معجزه‌آوری ندارد. سیر سیاه (مثل سیر معمولی) کالری بسیار کمی دارد و چون بسیار گرم است شاید اندکی متابولیسم را بالا ببرد. به عنوان مثال، سیر سیاه ترکیباتی مانند آلیسین را دارد که گاهی اوقات می تواند منجر به ناراحتی گوارشی از جمله نفخ، گاز یا ناراحتی معده، به ویژه در افرادی شود که معده حساس دارند.

در یک مطالعه دیگر هم مشاهده شد که عصاره سیر سیاه کهنه می‌تواند سلول‌های سرطانی روده بزرگ را سرکوب کند. بنابراین لازم است محققان تحقیقات بیشتری در مورد خواص سیر سیاه برای مبارزه با سرطان انجام دهند. در یک مطالعه متفاوت، به ۶۰ فرد مبتلا به کلسترول بالا به مدت ۱۲ هفته روزانه ۶ گرم عصاره سیر سیاه یا دارونما داده شد.

این فرآیند که تبخیر نامیده می شود باعث شیرین شدن مزه سیر می شود و رنگ آن را سیاه می کند و به آن حالت ژله ای و نرم می دهد. اولین بار کره ای سیر سیاه برای مصارف دارویی تولید کردند چون سیرسیاه خواص درمانی فوق العاده ای دارد. امروز در پارسی دی خواص سیر سیاه را می توانید مطالعه کنید همراه ما باشید.

فرآیند تخمیر که در تولید سیر سیاه انجام می‌شود، باعث افزایش سطح آنتی‌اکسیدان‌ها و ترکیبات ضدالتهابی می‌شود که نقش مهمی در مقابله با عوامل بیماری‌زا دارند. این ترکیبات، مانند پلی‌فنول‌ها و فلاونوئیدها، به کاهش استرس اکسیداتیو کمک کرده و سلول‌های ایمنی را تقویت می‌کنند. سیر سیاه یکی از قدیمی‌ترین و مؤثرترین گیاهان دارویی است که به دلیل خواص بی‌نظیرش برای سلامتی، از گذشته تاکنون مورد توجه قرار گرفته است. اما آیا می‌دانید سیر سیاه چگونه به بدن شما کمک می‌کند؟ این ماده طبیعی علاوه بر تقویت سیستم ایمنی، به بهبود سلامت قلب، کاهش التهاب و حتی مبارزه با بیماری‌های مزمن کمک می‌کند. اما نحوه صحیح مصرف آن چیست؟ آیا مصرف بیش از حد سیر سیاه عوارض جانبی دارد؟.


سیر سیاه ژاپنی
سیر سیاه سرم
سیر سیاه سرد است یا گرم
سیر سیاه سفارش
سیر سیاه برای سرماخوردگی
آیا سیر سیاه سرطان زاست
سیر سیاه با سلام
سیر سیاه طب سنتی
سیر سیاه شرکت بیز
سیر سیاه شیراز